Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın çabucak açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

29 kişinin can verdiği yangının bilirkişi raporunda korkunç ayrıntı: Çıkış kapısı kapalı yangın sistemi çhileışmıyor

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; kat sayısı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu bünyenın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Hiç hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar kullanışlı kullanımları nedeniyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten bir küme sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede çokleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate alınması müstelzim bir başka faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, uzmanlık müstelzim bir davranışlemdir ve genellikle hevesli bir kol aracılığıyla gerçekleştirilir.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından Yangın Merdiveni Kapısı etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını asal alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page